Zvanično potvrđeno: Matićev nekadašni saigrač iz Junajteda stiže na Ub

On se penzionisao pre tri godine

16.09.2024. 10:37
  • Podeli:
valensija profimedia-66e7ede772547.webp Foto: Profimedia

Kako je saopštio klub iz Uba, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Antonio Valensija prisustvovaće večereras od 20.00 utakmici osmog kola Superlige Srbije između fudbalera Jedinstva i Radničkog iz Niša.

Nekadašnji kapiten Junajteda je dve godine bio saigrač Nemanji Matiću na "Old Trafordu" , koji se sada za sve pita u Jedinstvu, pa je jasan razlog posete.

Inače, Valensija se  penzionisao pre tri godine Matić, a i dalje aktivno igra fudbal u Olimpiku iz Marseja i paralelno vodi klub iz svog rodnog grada.

Očekuje se da Jedinstvo i u budućnosti ima podršku nekih svetski poznatih fudbalskih faca jer je Matiću stalo da afirmiše svoj klub i grad.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()