Zvezda domaćin finala Kupa Srbije protiv Vojvodine

Meč je na programu 23. maja

30.04.2024. 13:18
  • Podeli:
kup srbije fss-6454f266adad7.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Održan je žreb za finale Kupa Srbije u fudbalu u kom će se sastati Crvena zvezda i Vojvodina, a na njemu je odlučeno da ekipa iz Beograda bude formalni domaćin susreta.

Žreb je obavljen u prostorijama FSS, a kuglice je izvlačio predsednik takmičarske komisije Dragan Despotović.

Finale je na programu 23. maja na stadionu "Lagator" u Loznici.

Podsećanja radi, Zvezda je prolaz u finale Kupa Srbije obezbedila posle pobede nad Partizanom od 2:0, dok je Vojvodina slavila protiv Radničkog iz Kragujevca minimalnim rezultatom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()