Zvezda igra u Rusiji protiv Zenita

Novi susret dva kluba sa istim sponzorom zakazan je u vreme održavanja Svetskog prvenstva u Kataru

01.10.2022. 12:27
  • Podeli:
mladost-crvena-zvezda-pixsell.jpg

FK Crvena zvezda, po drugi put ove sezone, odigraće prijateljsku utakmicu protiv Zenita. Prijateljska utakmica zakazana je za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Kataru kada je pauza u prvenstvima, pa će tog 22. novembra u Sankt Peterburgu oba kluba proveriti koje su im snage.

Ova vest potvrđena je iz beogradskog kluba.

Ruski i srpski šampion, koji imaju dobru saradnju i zajedničkog sponzora, kompaniju "Gasprom", sastali su se prethodni put pred početak sezone 3. jula u Sočiju.

Meč je odigran pred 30.000 navijača, a Zenit je pobedio 2:1.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()