Zvezda izgubila, navijači divljali: Delije zapalile severnu tribinu na večitom derbiju

Slike posle utakmice, zaostalog 9. kola Superlige Srbije, obišle su svet

21.12.2023. 12:26
  • Podeli:
Večiti derbi Partizan Crven zvezda-65841eaa656e1.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Delije nisu bile zadovoljne rezultatom 171. večitog derbija, koji se igrao na stadionu u Humskoj. Poraz Crvene zvezde od Partizana (2:1), za posledicu je imao smenu trenera Baraka Bahara, ali i uništenu severnu tribinu na kojoj su bili gostujući navijači. 

Slike posle utakmice, zaostalog 9. kola Superlige Srbije, obišle su svet. A na njima se vidi kako gore stolice na stadionu Partizana. Šteta je velika, a frustracija zbog poraza još veća.

 Golove za tim Igora Duljaja postigli su Bibras Natho u 41. minutu i Mateus Saldanja u 66. Dok je utešni pogodak za Crvenu zvezdu dao Šerif Endiaje u 71. minutu

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()