Zvezda na potezu: Grujić raskinuo sa Portom

Delije se nadaju povratku na Marakanu

24.06.2024. 13:55
  • Podeli:
Marko Grujić_Luis Vieira AP Tanjug-641191e6577db.webp Foto: Luis Vieira / AP / Tanjug

Novi predsednik Portoa Viljaš Boaš zbog teške finansijske situacije u klubu, odlučio je da maksimalno smanji budžet za narednu sezonu, a jedan od njih koji odlazi je i srpski fudbaler Marko Grujić.

Njemu je omogućeno da potraži novi tim, a olakšavajuća okolnost je i ta što tim iz Portugala neće za Grujića da traži obeštećenje.

Prema pisanju "A Bola", Markova plata je 2,1 milion evra godišnja, i jedna je od najvećih, zbog čega je odlučeno da raskinu ugovor.

Poznati sportske novine ističu da je zimus za njega bio zainteresovan Štugart, pa se navodno ponovo poteglo pitanje njegovog odlaska u Bundesligu. 

Postoje neke indicije da bi mogao da se vrati u Zvezdu, i takmiči se u Ligi šampiona, što bi za njega sigurno bio veliki izazov.

Činjenica da je Grujićeva plata previsoka, ali isto tako olakašavjuća okolnost je i ta što za njega ne mora da se plati obeštećenje.

Podsetimo, Grujić je svojevremeno iz Crvene zvezde prešao u Liverpul, ali ni tamo se nije naigrao. Bio je na pozajmicama u Herti i Kardifu, a u Portu je od 2020. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()