Poslednji pozdrav legendi: Zvezda najavila oproštaj od Bore Čorbe

On je napisao brojne hitove za crveno-bele

08.09.2024. 13:15
  • Podeli:
bora djordjevic prinscreen crvena zvezda-66d821eef1b85.webp Foto: Prinscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda će se na meču protiv Napretka pored minuta ćutanja i na poseban način oprostiti od velikog navijača ovog kluba Bore Đorđevića.

Kako bi mu se zahvalili za ljubav koju je pružao klubu od ranog detinjstva pa sve do poslednjih dana svog života svi zvezdaši će imati priliku da se na poseban način oproste na utakmici protiv Napretka, koja je zakazana za subotu od 20 časova.

Meč protiv ekipe iz Kruševca će početi minutom ćutanja, te će i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek pevati na mečevima kluba sa Marakane.

Podsećanja radi, Bora Čorba umro je 4. septembra 2024. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()