Zvezda počela prodaju paketa za preostale mečeve Lige šampiona

Zvezda je već odigrala jedan meč na Marakani u Ligi šampiona u kome je poražena od Benfike

25.09.2024. 13:54
  • Podeli:
crvena zvezda marko đoković tanjug-66d0139c3be2d.webp Foto: Marko Đoković Tanjug

Počela je prioritetna prodaja paketa ulaznica za preostala tri meča Crvene zvezde u Ligi šampiona protiv Barselone, Štutgarta i PSV-a, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

„Prioritetna prodaja traje do četvrtka 26. septembra, a do tog momenta svi članovi Crvene zvezde sa aktivnom članarinom imaju pravo preče kupovine paketa ulaznica za predstojeće tri utakmice Lige šampiona. Svi navijači člansku kartu mogu da obezbede onlajn putem, a u istom procesu kupovine mogu doći i do paketa karata za Ligu šampiona. Broj preostalih paketa za Ligu šampiona je limitiran“, navode crveno-beli.

Zvezda je već odigrala jedan meč na Marakani u Ligi šampiona u kome je poražena od Benfike (1:2).

Cene paketa karata za Ligu šampiona za članove su sledeće:

  • Sever – 7.000 dinara
  • Jug – 7.000 dinara
  • Istok – 12.000 dinara
  • Zapad – 15.000 dinara
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()