Zvezda počela renoviranje timova: Nigerijac prvo pojačanje seniora

Afrikanac je do sada igrao u Olimpijskoj ligi Srbije

01.06.2023. 10:13
  • Podeli:
Marakana-647852fc2a4da.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Dok su fudbaleri Crvene zvezde na odmoru, uprava i novi trener Barak Bahar rade punom parom na renoviranju prvog tima. Međutim, na "Marakanu" je stiglo prvo zvanično pojačanje - Čarls Šedrak, mladi Nigerijac koji se već dokazao kao najbolji strelac Omladinske lige Srbije

Sa sklanjanjem kapitena Milana Borjana sa mesta prvog golmana tima i dolaskom mladog inostranog napadača započeto je sređivanje crveno-belog rostera. Na predstavljanju novog trenera najavljen je dolazak dvojice napadača, što se još s nestrpljenjem očekuje jer Šedrak nije jedan od njih. 

Afrikanac je u nedavno završenoj sezoni postigao jedan gol u Prvoj ligi Srbije, dok se u Omladinskoj ligi među strelce upisao čak 13 puta.

Mladi golgeter uskoro puni 20 godina, pa mu ističe omladinski staž, a čeka se odluka Zvezde oko njegovog daljeg razvoja i angažovanja.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()