Zvezda rešila problem sa Baharom: Crveno-beli uštedeli 1,5 miliona evra

Izraelac povukao tužbu

29.04.2024. 14:54
  • Podeli:
barak bahar, fk crvena zvezda - 4 nov 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-6546af469be6a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Izraeslki trener Barak Bahar i Crvena zvezda su uspeli da nađu zajednički jezik i dogovorili su isplatu rata nakon raskinutog ugovora u decembru, posle kog je došlo i do njihovog razlaza, te je stručnjak i povukao svoju tužbu.

Naime, kako tvrdi izraelski "One", koji je očigledno izuzetno blizak Baraku Baharu, ali i njegovim saradnicima, nedavno je u Izraelu boravio i predstavnik Zvezde, koji je dogovrio isplatu ostalih rata.

Ono što je dobra vest je to što Bahar neće dobiti ono što je potpisao (1,2 miliona evra po godini), već nešto manje.

Takođe, uspostavljen je i dogovor sa Baharovim advokatima, te će Zvezda uštedeti i dodatnih 1,5 miliona evra, koliko bi iznosili troškovi.

Izuzev toga, Barak Bahar je odustao i od prvobitne želje da tuži Zvezdu u FIFA za duševni bol i "nezakonito" otpuštanje. Takođe, njegovi bivši saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vajzinger trebalo bi da dobiju po 150.000 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()