Zvezda u problemu pred derbi: Điga će igrati beka?

Derbi je na programu u ponedeljak na stadionu Partizana

21.09.2024. 19:20
  • Podeli:
fk bodo glimt crvena zvezda, naser điga - 20 avg 2024 - profimedia-0900847101-66cc64ddac165.webp Foto: Profimedia

Poveda Ognjena Mimovića značajno je poremetila koncepciju igre Crvene zvezde protiv Benfike.

Međutim, to nije sve, ovo je zadalo glavobolju Vladanu Milojeviću uoči večitog derbija sa Partizanom u ponedeljak u Humskoj.

Seol je prebačen na desnu stranu terena, dok je njegovu poziciju levog beka preuzeo Timi Maks Elšnik. Iako je zadovoljavajuće odradio svoje obaveze, aLI i posle utakmice je izjavio da ne bi voleo dugo da ima ulogu beka.

Problem predstavlja izostanak Milana Rodića, koji bi prirodnim sledom poteza u ovakvoj situaciji odmenio Seola, dok reprezentativac Južne Koreje igra na desnoj strani. Milojević će morati ponovo da improvizuje.

Pored dobrih partija koje je prikazao u dosadašnjem toku sezone, Mimović je imao važnu ulogu i jer je ispunjavao uslov za bonus igrača. 

Uglavnom je on bio jedan, a Naser Điga ili Stefan Leković drugi. Pošto je teško poverovati da će Milojević rizikovati da protiv Partizana u gostima igra sa dvojicom mladih štopera i odrekne se iskustva kapitena Uroša Spajića, verovatno će doći do promene pozicija u zadnjoj liniji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()