Zvezda u velikim problemima pred Inter: Još jedan fudbaler propušta meč LŠ

Povredio se Mirko Ivanić.

25.09.2024. 12:33
  • Podeli:
zvezda delije derbi-66f1bbbe95c9b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je na svom sajtu da Mirka Ivanića očekuje tronedeljna pauza nakon povrede koju je doživeo u večitom derbiju. On je u okršaju protiv Partizana teren napustio 67. minutu.

U saopštenju crveno-belih se navodi da igrača sa brojem četiri očekuje pauza i da će biti spreman ttek ua meč sa Radničkim iz Niša 19. oktobra, odnosno posle reprezentativne pauze.

To znači da Ivanića neće biti u kombinaciji za mečeve protiv Železničara i IMT-a u Superligi, i još bitnije protiv Intera u Milanu prvog oktobra.

Veliki hendikep za Zvezdu s obzirom na to da je protiv Benfike nedavno povređen i Ognjen Mimović.

Ivanić je od početka sezone na devet mečeva dao dva gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()