Zvezda uz dosta muke savladala Javor: Junak utakmice mladi Mijatović

Zvezda sada ima 24 boda, četiri manje od vodećeg Partizana.

21.10.2023. 20:39
  • Podeli:
fk crvena zvezda x@@crvenazvezda_en-65341acdbbc72.webp Foto: X@crvenazvezda_en

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor 3:2 (1:0) u utakmici 12. kola Superlige.

Crveno-beli su dva puta vodili, prvo autogolom Đorđa Skoka u 16. i pogotkom Pitera Olanjinke u 56, da bi se Ivanjičani vraćali autogolom Nasera Đige u 53. i golom Radivoja Bosića u 65. minutu.

Ipak, pobedu Zvezdi doneo je "rezervista" mladi Jovan Mijatović lepim pogotkom glavom u 79. minutu i na taj način sačuvao lepu atmosferu pred gostovanje Lajpcigu u Ligi šampiona.

Zvezda sada ima 24 boda, četiri manje od vodećeg Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()