Zvezda završila još jedan posao: Stefan Mitrović zvanično u Italiji

Stigao na "Marakanu" pa ga, sa promenom trenera, zakucali za klupu

01.02.2024. 09:14
  • Podeli:
stefan mitrovic mihajlo ilic dragan stojković piksi fss-65245d4044da2.webp Foto: FSS

Crvena zvezda je prodala 21-godišnjeg vezistu Stefana Mitrovića ekipi iz Serije A za 1,3 miliona evra plus 20 odsto od honorara. Mladi reprezentativac Srbije karijreu će nastaviti u Helas Veroni, prenosi "Mozzartsport".

Odličan potez za Mitrovića, jer u tom klubu bi trebalo da dobije veliku šansu. 

Reprezentativac Srbije je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka potpisati za Veronu.

Mitrović je, 2022. godine bio po ukusu Dejana Stankovića i u Zvezdu je stigao za 500 hiljada evra. Međutim, pao je u drugi plan po dolasku Baraka Bahara na mesto trenera. Iako ga je na početku Izraelac koristio kao krilnog beka, U septembru je odlučio da ga preseli na klupu i nije mnogo igrao.

Mitrović je u prvom delu sezone u Superligi Srbije nastupio na devet utakmica i postigao jedan gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()