Zvezdin reprezentativac najbolji mladi igrač Super lige

Štoper crveno-belih imao je prosečnu ocenu 6,46

02.06.2023. 20:26
  • Podeli:
Tan2023-05-2819363276_1 fk crvena zvezda titula superliga srbije tanjug vladimir sporčić-647a3454db0d8.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković proglašen je za najboljeg mladog igrača u nedavno završenoj sezoni Super lige Srbije.

Štoper crveno-belih imao je prosečnu ocenu 6,46, a 22-godišnji fudbaler je pet puta biran u idealni tim kola Super lige.

U sezoni 2022/23. Eraković je odigrao 33 utakmice u Super ligi i upisao dve asistencije.

Eraković je sa Zvezdom osvojio tri uzastopne duple krune, a bio je i član reprezentacije Srbije na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()