Zvezdini omladinci spremni za Monako: Milijaš ima jasnu poruku

Uvertira za seniorski okršaj Monaka i Zvezde na stadionu Luj drugi biće duel juniorskih selekcija.

21.10.2024. 14:41
  • Podeli:
milijaš-67164b2abbfba.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Omladinci Crvene zvezde gostuju Monaku u meču trećeg kola Lige šampiona za mlade, a trener Nenad Milijaš očekuje da njegovi momci na pravi način prezentuju klub.

Uvertira za seniorski okršaj Monaka i Zvezde na stadionu Luj drugi biće duel juniorskih selekcija.

"Nova utakmica u Ligi šampiona će ponovo biti prilika za dokazivanje na velikoj sceni. Igraćemo protiv vrlo dobrog tima, koji je do sada pokazao kvalitet u već dva odigrana meča. Pred igračima je još jedan praznik fudbala, kao što sam već prethodno isticao na njima je da pruže maksimum i uživaju. Samim tim što imamo priliku da se nadmećemo sa odličnim fudbalskim akademijama i učimo, a uz to i napredujemo to je za nas izuzetno značajno. Želimo da se takmičimo sa najboljima i da konstantno rastemo iz meča u meč. Suprotstavićemo se ozbiljnom protivniku, fizički dominantnom i potrudićemo se da reprezentujemo Crvenu zvezdu na pravi način na evropskoj sceni" istakao je Nenad Milijaš.

Najmlađi u ekipi - Vasilije Kostov je motor veznog reda juniora. Fudbaler rođen 2008. godine sa nestrpljenjem očekuje novi susret u Ligi šampiona.

"Iza nas je reprezentativna pauza, a nakon toga dobra utakmica u prvenstvu protiv Metalca. Podigli smo samopouzdanje što je bitno za nas kao tim. Dobro se poznajemo i u ekipi vlada pozitivna atmosfera. Jedva čekam meč sa Monakom, jer znamo da se radi o snažnom protivniku. Savladali su Barselonu, a potom pretrpeli poraz od Dinama na gostujućem terenu. Stručni štab nas je pripremim za utakmicu, kao i na zahteve koje žele da ispunimo. Samim tim verujem da možemo uz naš kvalitet i dobru pripremu meča da stignemo do pozitivnog rezultata. Radujemo se utakmici i što ćemo imati priliku da se borimo za Zvezdine boje u Ligi šampiona", rekao je Kostov.

Meč omladinskih timova Monaka i Crvene zvezde je zakazan za utorak u 13 sati, a direktan prenos biće dostupan na Zvezda TV.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()