Zvezdini rezultati na društvenim mrežama: Impresije se broje u milijardama

Navijači su uvek bili naša najveća podrška, ističe se u saopštenju ovim povodom

02.01.2024. 12:54
  • Podeli:
naslovna zvezda mančester siti UNA-6579f1c2bf97a.webp Foto: UNA

FK Crvena zvezda saopštio je da su crveno-beli u 2023. godini ostvario neverovatnu brojku od preko milijardu impresija na društvenim mrežama, kada je reč o glavnim Zvezdinim nalozima na Instagramu, Fejsbuku i TikToku

"Crvena zvezda pored sportskih uspeha na terenu godinama beleži i sjajne rezultate na društvenim mrežama, a potvrda za to je stigla i tokom 2023. godine. Zanimljiv sadržaj na popularnim socijalnim kanalima predstavlja svakodnevnicu za naše navijače, koji su tokom prethodne godine uživali u interesantnim video klipovima, ali i sjajnim fotografijama", navode iz Crvene zvezde.

Šampion Srbije je zahvalio navijačima na podršci u prošloj godini.

"Navijači su uvek bili naša najveća podrška kako na terenu tako i van njega, a kada su u pitanju Zvezdini nalozi na Instagramu, TikToku i Fejsbuku, najviše cenimo upravo impresije zvezdaške publike. Takođe, sjajne reakcije smo mogli da uočimo i na preostalim društvenim mrežama, te se radujemo 2024. godini u kojoj ćemo imati priliku da crveno-beloj armiji navijača priredimo još kvalitetniji sadržaj", ističe se u saopštenju Crvene zvezde.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()