Ima ukusa, a može i da plati: Sat na ruci Ostoje Mijailovića odiše stilom i elegancijom

Omiljen je mnogima

15.03.2024. 09:48
  • Podeli:
ostoja mijailovic-65f40a99b8ac2.webp Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, u svojoj kolekciji satova ima jedan koji je omiljen mnogima i odiše stilom i elegancijom.

Specijalizovana stranica "Sat na ruci" otkrila je kako Mijailović ima elegantni "Patek Philippe World Time" ref. 5130J proizveden u žutom zlatu čija je tržišna vrednost 33.000 evra.

Kako se navodi na ovoj stranici, ova referenca je popularna među ljubiteljima satova jer odražava stil i eleganciju osobe koja ga nosi sa svojih 39.5mm prečnika i komplikacijom svetskog vremena, a predsednik Partizana je jedan od ljudi koji ima ovu "igračku" u kolekciji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()