Interesantne vesti za Gvardiolu pred meč sa Zvezdom: FIFA objavila kandidate za prestižnu nagradu

Španac će voditi borbu sa dva Italijana

13.12.2023. 15:33
  • Podeli:
Pep Gvardiola-6502b66db25b4.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Prvi stručnjak Mančester sitija Pep Gvardiola kandidovan je od strane FIFA za nagradu najboljeg trenera sezone.

Pored njega za prestižno priznanje boriće se Lučijano Spaleti i Simone Inzagi, dva Italijana koja su oduševila.

Inzagi je sa Interom osvojio Kup Italije i došao je do finala Lige šampiona, gde je upravo poražen od Sitija, dok je Spaleti sa Napolijem osvojio Seriju A.

Gvardiola je imao najuspešniju sezonu sa "građanima" tokom 2023. godine, pošto je osvojio Premijer ligu, FA Kup i Ligu šampiona.

Ovu informaciju FIFA je saopštila neposredno pred meč Mančester sitija i Crvene zvezde u 6. kolu Lige šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()