Inzagi: Imamo za čim da žalimo, ali moramo da budemo ponosni

Borili se se fufbaleri Intera do samog kraja

11.06.2023. 11:39
  • Podeli:
Simone Inzagi-1665662226544.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester Sitija sinoć su prvi put u istoriji postali prvaci Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona savladali Inter 1:0 (0:0).

"Imamo za čim da žalimo, izgubili smo od veoma snažnog tima, ali želim da čestitam mojim igračima. Moraju da budu ponosni", rekao je trener fudbalera Intera Simone Inzagi posle poraza u finalu Lige šampiona od Mančester Sitija.

"Momci su odigrali odličnu utakmicu. Izgubili smo finale koje smo smo želeli da dobijemo po svaku cenu, ali ne bih menjao ove igrače ni za šta i ceo  svet je video zašto", istakao je Inzagi i dodao da ne veruje kako nisu izborili produžetke imajući u vidu sjajne šanse u finišu meča

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()