Kakva pobeda: Međedović deklasirao Španca za 50 minuta

U narednom duelu srpskog tenisera čeka bolji iz duela između Berankisa i Navonea

26.06.2023. 18:19
  • Podeli:
Hamad Međedović_Pixsell-643bfaad7fd99.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Hamad Međedović, srpski teniser, ubedljivo je savladao Pedra Martinesa u kvalifikacijama za Vimbldon i plasirao se u polufinale.

Međedović je bio autsajder protiv 15. nosioca u kvalifikacijama, ali je briljirao na terenu i slavio posle svega 50 minuta igre sa 6:0, 6:1.

Međedović je furiozno ušao u duel protiv 122. tenisera sveta, napravio je prvi brejk već u drugom gemu, a prvi set je potom okončao bez izgubljenog gema i sa čak tri brejka, iskoristivši drugu set loptu u šestom gemu.

U istom ritmu je nastavio, poveo je sa 3:0, potom je tek u desetom gemu meča njegov protivnik osvojio prvi, ali je usledila briljantna završnica srpskog tenisera.

Međedović je u sedmom gemu nanizao četiri poena i prvom meč loptom obezbedio sebi polufinale kvalifikacija.

U narednom duelu Međedovića čeka bolji iz duela između Berankisa i Navonea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()