Anćeloti: Kanada je moj drugi dom i navijam za nju na SP

Italijanski trener ima privatne razloge zašto mu je baš ova selekcija bliska srcu

23.11.2022. 12:43
  • Podeli:
karlo-anceloti-foto-profimedia.jpg

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti ponovio je da na Svetskom prvenstvu u Kataru navija za selekciju Kanade, prenosi "Futbal Italija".

Mediji u Rimu prenose da većina Italijana na Mundijalu u Kataru navija za Argentinu, ali među njima nije i proslavljeni trener Anćeloti.

"Kanade dugo nije bilo na SP. Kanada je moj drugi dom. Takođe, predsednik Fudbalskog saveza Kanade je iz Abruka, a tamo će svi navijati za Kanadu", rekao je Anćeloti, koji je u braku sa Kanađankom Marijanom Barenom Meklrej.

Kanada se nalazi u grupi F sa Hrvatskom, Belgijom i Marokom. Anćeloti je nedavno otkrio da bi jednog dana mogao da bude selektor Kanade.

"Posle ovog poglavlja na klupi Reala verovatno ću da se povučem. Ali ako Real bude želeo da ostanem ovde deset godina, ostaću još deset. Preuzimanje neke reprezentacije u budućnosti može da bude jedna od opcija. Kanada? Zašto da ne? Voleo bih to", zaključio je Anćeloti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()