Embolo priznaje da je bilo provokacija: To su normalne pojave na utakmici

Na kraju svi su se rukovali i bili fer. To je najvažnije, kaže igrač kom su menadžeri braća Šaćiri

03.12.2022. 11:38
  • Podeli:
Vanja i Džaka-638b262463c89.webp Foto: AP Photo/Tanjug

Švajcarska ide dalje, jer je u poslednjem kolu grupne faze pobedila Srbiju koja ide kući iz Katara. I umesto da se tugovalo zbog poraza ili radovalo zbog pobede, komentarisale su se i nesportske scene koje su viđene samo na ovoj utakmici. Provokacija albanskog fudbalera Granita Džake i rekacija srpskih fudbalera je iznova u centru pažnje. 

Napadač Švajcarske Brel Embolo, koji je bio vinovnik čarki sa namerom da smiri strasti i rastavi zavađene strane, govorio je o dešavanjima na utakmici. Igrač Monaka je priznao da je bilo tenzije, ali je istakao i da su provokacije i uvrede normalne pojave na fudbalskim utakmicama.

"Bilo mi je jasno da će se emocije razubktati. Uvrede i provokacije na terenu su deo utakmice. Na kraju svi su se rukovali i bili fer. To je najvažnije“, rekao je švajcarski napadač.

Setimo se da je Embolo odavno veliki prijatelj Albanaca, a Albanci su i njegovi menadžeri.

Erdin i Arber Šaćiri su dva menadžera koji već nekoliko godina "vode računa" o švajcarskom napadaču kamerunskog porekla.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()