Hrvatska danas kreće u odbranu srebra iz Rusije

Na ulice Dohe izašli su navijači Vatrenih koji će na stadion doneti zastavu dugu čak 200 metara

Autor: Marin Šarec
23.11.2022. 09:27
  • Podeli:
Lovren Modric Perisic trening_Goran Stanzl_Pixsell-1669189345903.webp Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Stigao je dan u kom Hrvatska kreće u odbranu svetskog srebra iz Rusije, u 11 sati na stadionu Al Bayt u Al Khoru Vatreni igraju protiv Maroka.

Već od ranih jutarnjih sati na ulice Dohe izašli su hrvatski navijači, utakmica se po lokalnom vremenu igra u 13 sati, a okupljanje navijača počelo je u 8.30 sati po lokalnom vremenu. 

Na tribinama Al Bayta čuće se hrvatska pesma, a tu je i velika zastava duga čak 200 metara koja će sigurno završiti u brojnim svetskim medijima.

Ekipa Zlatka Dalića je spremna za utakmicu koja može biti vrlo važna za nastavak takmičenja, Maroko je ozbiljan protivnik i trebaće Hrvatskoj maksimalan angažman i koncentracija da dođu do pobede.

Što se tiče početne postave selektor Dalić je još juče rekao da je rešio sve sitne dileme, u vrhu napada bi trebalo da igra Andrej Kramarić, a na štoperskoj poziciji Dejan Lovren bi trebalo da bude ispred mladog Josipa Šutala koji će sedeti na klupi.

Očekivana postava Hrvatske protiv Maroka:

Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Brozović, Kovačić, Modrić – Vlašić, Perišić, Kramarić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()