Kolo Muani: Mislim da još sanjam

Dali smo sebi zlatnu priliku da uđemo u istoriju, kaže kapiten Francuske Ugo Loris

15.12.2022. 08:02
  • Podeli:
Fudbaleri Francuske slavlje-639ac684e4b3d.webp Foto: AP Photo/Hasan Ammar/Tanjug

Kapiten francuske fudbalske reprezentacije Ugo Loris izjavio da je zadovoljan plasmanom "trikolora" u finale Svetskog prvenstva u Kataru.

Francuska je u polufinalu Mundijala pobedila Maroko 2:0.

"Umorni smo, ali zadovoljni. Dali smo sebi zlatnu priliku da uđemo u istoriju Francuske. Ovo je drugo finale za četiri godine. U finalu ćemo igrati sa Argentinom, koja je sjajan tim. Pokazali su da su veoma kvalitetni, a imaju i Lionela Mesija, koji je obeležio ovaj sport", rekao je Loris posle meča sa Marokom, prenosi francuski "Ekip".

Francuska brani titulu šampiona sveta, pošto je pre četiri godine u Rusiji u finalu SP pobedila Hrvatsku sa 4:2.

"Igrati dva finala SP zaredom je neverovatno. Uradili smo odličan posao, bilo je teško protiv Maroka. Finale protiv Argentine će biti odlična utakmica, a trudićemo se da pobedimo u ovom finalu", rekao je Teo Ernandez, koji je postigao prvi gol za Francusku protiv Maroka.

Francuski reprezentativac Jusuf Fofana je na utakmici sa Marokom zamenio povređenog Adrijena Rabioa.

"Nije bilo lako da zamenim Rabioa. Pokušaćemo na narednom meču da dostignemo svoj nivo, verujem da ćemo da napravimo dobar rezultat", naveo je Fofana.

Francuski fudbaler Randal Kolo Muani postigao je drugi gol za Trikolore na duelu sa Marokom.

"Mislim da još sanjam. Ostvario mi se dečački san. Moramo da budemo ponosni na sebe. Bili smo jaki u defanzivi, a onda smo drugim golom preokrenuli utakmicu. Finale se ne može samo igrati, mora se dobiti. Mislim da ćemo uspeti u našoj nameri da odbranimo titulu", zaključio je Kolo Muani.

Utakmica između Argentine i Francuske biće odigrana u nedelju od 16 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()