Lažne su vesti da su igrači Saudijske Arabije dobili po Roleks ili Rols Rojs

Oni ne igraju za bonuse, oni igraju za svoju zemlju, oni prave istoriju, rekao je predsednik FS Saudijska Arabija

13.12.2022. 13:38
  • Podeli:
saudijska_arabija - reuters-1669120857336.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Saudijske Arabije nikada nisu dobili po automobil Rols Rojs na poklon posle pobede protiv Argentine u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru. Lažne vesti razotkrio je  Jaser Al Misehal, predsednik Fudbalskog saveza Saudijske Arabije, u intervjuu za "Marca".

Predsednik Fudbalskog saveza Saudijske Arabije demantovao je izveštaje o razmetljivom bonusu koji su grači dobili za pobedu nad Argentinom: 

"Ne, ne, ne. Naši igrači su igrali za ponos što predstavljaju svoju naciju. Imali su čast i sreću da predstavljaju reprezentaciju u istorijskoj utakmici. Glasine nisu tačne. Naravno da su imali bonus, ali to je bio normalan bonus. Za to postoje propisi. Oni ne igraju za bonuse, oni igraju za svoju zemlju. Da prave istoriju. Mnogi od njih su postali poznati nakon što su pobedili Argentinu", uveravao je Jaser Al Misehal.

Predsednik je govorio o Al-Šahraniju, fudbaleru koji je dobio težak udarac u meču protiv Argentine. 

"Hvala Bogu da je Al-Šahrani dobro. Imao je nekoliko teških povreda. Ne samo povredu lica. Imao je i povredu rebara i još jednu posekotinu koja je bila strašna, ali dobro je. Posle tri operacije, kod kuće je, oporavlja se i dobro je. Mislim da će postepeno početi da trenira malo po malo i nadam se da će se uskoro vratiti na terene“, rekao je Al Misehal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()