Luka Modrić je veliki: Mesi je najbolji u istoriji i zaslužuje Boginju

Ako su mi navijači Argentine stvarno aplaudirali, mogu samo da im se zahvalm, rekao je kapiten Hrvatske

14.12.2022. 09:56
  • Podeli:
Luka Modrić i Lionel Mesi-6398f2b96a447.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

U polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru ukrstile su se dve veličine, dve vrhunske sportske legende, dve filozofije, dva mentaliteta - jedan vezni Luka Modrić, kao kapiten Hrvatske i jedan napadač Lionel Mesi, kao prvi među jednakima u timu Argentine.

Posle poraza stariji od dvojice igrača, Luka Modrić (37), bio je vidno tužan, ali nije propustio da čestita protivnicima i po mnogima najboljem pojedincu. Ali, kada je napuštao teren u 81. minutu polufinala fudbalera Real Madrida i Hrvatske aplauzima su ispratili i Argentinci sa tribina.

"Ako su mi navijači Argentine stvarno aplaudirali, mogu samo da im se zahvalm. Tokom cele utakmice su stvarali neverovatno dobru atmosferu. Mesi igra neverovatan turnir i pokazuje svu svoju veličinu", rekao je Modrić nakon teškog poraza, prenosi argentinski Los Anđels.

Kapiten Hrvatske smatra, kao veliki sportista, da Argentina zaslužuje da osvojio "boginju".

"Nadam se da će Mesi da osvoji Svetsko prvenstvo. Najbolji je igrač u istoriji i zaslužuje takav uspeh. Argentina je zasluženo pobedila, bez obzira na to što je bila sporna odluka koju je doneo sudija Orsato".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()