Borjan bodri Orlove sa tribina: Srbija će pobediti Brazil, verujem u nju

Na utakmicu idem sa Atibom Hačinsonom, a biće tu i moja porodica, rekao je golman Kanade i Crvene zvezde

24.11.2022. 10:44
  • Podeli:
Milan Borjan Kanada-1669282593006.webp Foto: AP Photo/Hašan Ammar/Tanjug

Kanada je debitovala na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sa njom i srpski golman Milan Borjan. Poražena je od Belgije u prvom meču sa 0:1 , ali ništa se nije srušilo. Naprotiv, sa mnogo optimizma i ambicija svi zajedno idu dalje i spremni čekaju mečeve sa Hrvatskom i Marokom.

Golman fudbalske šampiona Srbije Crvene zvezde Milan Borjan govorio je posle svoje prve utakmice na Mundijalu za srpske medije. Prenosimo njegovu priču za Mozzartsport.

"Odigrali smo taktički veoma dobru utakmicu. Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a primili smo gol iz greške. Nismo bili dovoljno koncentrisani. Krivo mi je što smo izgubili jer smo stvarno odigrali fenomenalnu utakmicu i pokazali da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom na svetu".

Slede Hrvati?

"Biće interesantna utakmica, daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo i njih i Maroko i da prođemo".

Imate li motiv više protiv Hrvata?

"Ne bih da komentarišem to“.

Posle utakmice se pojavila izjava selektora Kanade, Džona Herdmana, u kojoj kaže da je svojim igračima posle utakmice sa Belgijom rekao: "Idemo da je***o Hrvate". Nije želeo Borjan ni to da komentariše.

"To je naša privatna stvar", kratko je poručio.

Kakav je osećaj debitovati na Svetskom prvenstvu?

"Neverovatan. Eto, debi sa 35 godina. Ispunjavam svoje snove i sa Crvenom zvezdom i sa reprezentacijom i presrećan sam zbog toga".

Da li ste se čuli sa nekim od saigrača iz Zvezde?

"Jesam, i pre i posle utakmice. Poželeli su mi sve najbolje, a posle utakmice mi pisali da je šteta što nismo pobedili jer smo bili bolji. Imam maksimalnu podršku svojih saigrača iz kluba“.

Šanse Srbije protiv Brazila?

"Ja verujem u Srbiju. Stvarno ima fenomenalnu reprezentaciju i selektora, igra odlično. Neće biti iznenađenje, Srbija će pobediti“.

Planirate li da idete na utakmicu?

"Da, idem na utakmicu. Uzeo sam kartu u zadnji čas, jer nisam bio siguran da li ću moći, ali pitao sam ove moje iz reprezentacije i dozvolili su mi, tako da će Srbija imati podršku sa tribina i od mene".

Imali ste i Vi podršku sa tribina...

"Jesam. Bili su supruga, sin, roditelji, brat i moji prijatelji na tribinama. I oni svi idu na Srbiju, ali nećemo biti na istom mestu pošto sam ja uzeo kartu u poslednjem trenutku. Ja ću biti sa Atibom Hačinsonom, i on dolazi da navija za Srbiju“, otkriva iskusni čuvar mreže.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()