Miši Batšuaji: Razočarani smo, Martinez nam je sa suzama rekao da odlazi

Teško mi je da govorim jesmo li zaslužili da ispadnemo ili ne, ali smo na turniru morali da igramo bolje, kaže napadač Belgije

02.12.2022. 07:30
  • Podeli:
Fudbaleri Belgije-638920e883e7e.webp Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi/Tanjug

Belgijski fudbalski reprezentativac Miši Batšuaji izjavio da su svi u timu razočarani zbog eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "AP".

Belgija je odigrala bez golova sa Hrvatskom u meču 3. kola grupe F na Mundijalu u Kataru, dok je Maroko pobedio Kanadu 2:1.

Prvo mesto na tabeli osvojio je Maroko sa sedam bodova, dok je Hrvatska druga sa pet, Belgija je osvojila četiri, a Kanada je poslednja bez bodova.

"Razočarani smo, jer smo eliminisani. Meni je žao jer nisam igrao, napadač sam, trebao nam je gol i moj je posao da dam gol. Teško mi je da govorim o tome jesmo li zaslužili da ispadnemo ili ne, ali mislim da smo na turniru definitivno trebalo da igramo bolje. Teško je, ovo nije prijateljski turnir nego Svetsko prvenstvo", rekao je Batšuaji.

Selektor Belgije Roberto Martinez posle utakmice je objavio da se rastanje sa timom.

"Martinez nam je rekao da odlazi. To nam je rekao u suzama", naveo je Batšuaji.

Belgijski fudbaler Timoti Kastanje rekao je da je njegov tim propustio mnogo šansi.

"Imali smo nekoliko sjajnih šansi u drugom poluvremenu. Romelu Lukaku je bio u šansama, ali ne smemo da ga okrivimo za ovaj rezultat. Nekada se te šanse pretvore u gol, a nekada ne. Trudili smo se, ali nismo uspeli", rekao je Kastanje.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()