Modrić ne ide u reprezentativnu penziju: Igraću za Hrvatsku i u Ligi nacija

Meni je za medalju trebalo 12 godina, neki je osvoje kao debitanti u reprezentaciji, rekao je kapiten Hrvatske i izrazio saučešće porodici Mihajlović

17.12.2022. 22:52
  • Podeli:
Luka Modric šake_Reuters-639e01a57d48a.webp Foto: Reuters

Kapiten Hrvatske Luka Modrić obradovao je naciju porukom da bitka sa Marokom nije bila njegova posljednja u reprezentativnom dresu.

Mnogi su očekivali da alfa i omega Vatrenih na kraju Svetskog prvenstva u Kataru okači kopačke o klin i da se u finišu karijere potpuno posveti klupskim obavezama u Real Madridu.

Sjajni vezista je otkrio drugačije namere.

"Napravili smo nešto stvarno strašno za hrvatski fudbal. Htjeli smo zlato, bili smo blizu. Možemo da budemo ponosni na našu igru i odlazimo kao pobednici u Hrvatsku. Idemo sad sa se proveselimo kod kuće. Uspesi sa reprezentacijom su za mene posebni i čine me srećnim. Kao ekipa smo mnogo porasli. Hrvatska nije čudo koje se dogodi svakih 20 godina. Ne mogu na nas sad da gledaju kao "dark horsea", nego kao jednu silu u fudbalu. Zadnjih su godina mladi igrači pokazali kvalitet, doneli su novu energiju", oduševljen je bio Modrić.

Potom je usledila ključna poruka:

"Budućnost našeg fudbala je svetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Oni to moraju da cene. Meni je za to trebalo 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Igraću za Hrvatsku i dalje u Ligi nacija. Nakon toga ćemo videti kako dalje", zaključio je Luka.

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, posle osvojene bronzane medalje na Mundijalu u Kataru, izrazio je saučešće porodici preminulog srpskog trenera Siniše Mihajlovića.

"Šokirala nas je vest, iako smo znali da se bori s bolešću. Nadali smo se da će uspeti da se izvuče. Mogu samo da izrazim saučešće njegovoj porodici i neka počiva u miru", izjavio je Modrić, a prenela HINA.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()