Ramoš: Ronaldo uvek pokušava da pomogne

Kristijano podržava uvek sve igrače, bez obzira na to da li počinje utakmicu ili ne, rekao je mladi napadač Portugala

07.12.2022. 10:33
  • Podeli:
Gonzalo Ramoš-63905ddc83544.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Gonzalo Ramoš je junak Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru. Napadač Benfike ukrao je šou Kristijanu Ronaldu, u osmini finala u pobedi protiv Švajcarske, kada je sa tri gola napunio mrežu golmana Zimera

Mladom 21-godišnjaku nije bilo lako jer na njegova neiskusna pleća selektor Fernando Santoš stavio je teret mestom u prvoj postavi, kojom je "smenio" Kristijana Ronalda iz tima. 

Toliko se Ramoš radovao savakom golu da se videlo iskreno koliko je srećan, a posle meča je prokomentarisao i svog legendarnog saigrača: 

"Kristijano podržava uvek sve igrače, bez obzira na to da li počinje utakmicu ili ne. Sve je bilo veoma brzo. Da li ću početi sledeći meč? To nije pitanje za mene. Na meni je maksimalno da radim i videćemo šta će se posle svega dogoditi", izjavio je Ramos.

Upitan je Ramoš  kako se Ronaldo ponašao kao rezerva:

"Ronaldo? Pričao je sa mnom kao što priča i sa svakim drugim. On je kapiten i uvek pokušava da pomogne. Trčao je veoma dobro kada je ušao u igru u finišu", dodao je Ramos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()