Regragui: Hrvatska zna da je Maroko vredan poštovanja

Nadali smo se finalu, a sada nam je cilj da osvojimo bronzu i idemo do kraja svojih snaga, rekao je selektor Maroka

16.12.2022. 12:01
  • Podeli:
Regragui Maroko_Goran Stanzl_Pixsell-639c4869bc10c.webp Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Fudbaleri Maroka su zavrteli pažnju sveta na Mundijalu u Kataru. Definitivno su najveće iznenađenje takmičenja. Već su na stranicama fudbalske istorije... Dokazali su da su fantastični i na dobrom putu da, jednom, postanu najbolji.

Stigli su do borbe za treće mesto na Svetskom prvenstvu. A pred meč sa Hrvatskom selektor Maroka Valid Regragui je bio iskren: 

"Uprkos razočaranju posle poraza od Francuske želimo pobedu. Igrači razumeju da nije isto biti treći ili četvrti. Želimo da završimo Mundijal na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, umorni smo, iscrpljeni, psihički i fizički, razmišljam kako da sastavim tim, ali nastupićemo čistog srca i čiste glave".

On je izneo niz komplimenata na račun Hrvatske.

"Imam veliko poštovanje za tu zemlju, reprezentaciju, imaju samo četiri miliona stanovnika, pogledajte koliko su talentovani, pogledajte njihovo zajedništvo. Imaju odličan klupski fudbal, odličan mentalni sklop, igraju u najboljim klubovima, Modrić je neverovatan, on ima 37 godina, jedan je od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu i siguran sam da želi u stilu da završi takmičenje".

Regragui je istakao da njegovim igračima nije potrebna dodatna motivacija.

"Svaka utakmica i svaki trenutak je važan. Naš cilj je da osvojimo bronzu, ići ćemo do kraja svojih snaga. Hrvatska zna da je Maroko vredan poštovanja", zaključio je selektor prve afričke reprezentacije koja je stigla do četiri najbolje na Mundijalu.

Utakmica između Maroka i Hrvatske igra se u subotu od 16 sati na stadionu "Al Kalifa" u Dohi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()