Regragui: I najmanja greška dođe na naplatu

Poraz u polufinalu ne može da obriše sve dobro što smo uradili na Mundijalu, zadovoljan je selektor Maroka

15.12.2022. 08:42
  • Podeli:
Valid Regragui_DPA Pixsell-639a4c0b0de1e.webp Foto: DPA / Pixsell

Ispisao je Maroko istoriju ne samo svog fudbala, nego i svetskih prvenstava. Postao je prva afrička reprezentacija koja je stigla do polufinala Mundijala. Ali dalje nije mogla. 

Francuska je slavila u meču za finale sa 2:0. Trikolori idu u borbu po novi pehar, a Lavovi Atlasa će protiv Hrvata igrati za treće mesto.

Selektor Maroka Valid Regragui bio je ponosan, sa punim pravom, na svoje pulene uprkos porazu.

"Dali smo sve od sebe i to je najvažnije. Imali smo nekoliko povređenih igrača, izgubili smo Agera na zagrevanju, pa Saisa tokom prvog poluvremena, Mazrauija na poluvremenu... Protiv timova kao što je Francuska i najmanja greška dođe na naplatu. Ne može se do finala tako što se baci prvo poluvreme. Bili smo mnogo bolji u drugom, iako nas je drugi gol ubio. Ali, ovaj poraz ne može da obriše sve dobro što smo uradili na Mundijalu", ponosan je Regragui.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()