Roviti fudbaleri Hrvatske i Maroka igraju svoje finale Svetskog prvenstva

Borba za treće mesto je za nas veliko finale i potrebni su nam spremni igrači, rekao je selektor Hrvatske

16.12.2022. 12:40
  • Podeli:
Dalic sudac_Goran Stanzl_Pixsell-6399e31757648.webp Foto: Goran Stanzl/Pixsell

 

"Tužni smo i razočarani, ali moramo da skupimo snagu i da se vratimo u utakmici za bronzu. To je za nas veliko finale, borba za treće mesto, za medalju. Moramo maksimalo da se pripremimo, to je velika stvar. Bilo bi sjajno da uzmemo bronzu", izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić.

Hrvatska u subotu od 16 sati na stadionu "Al Kalifa" u Dohi igra meč za treće mesto na Mundijalu protiv Maroka.

Dalić je dodao da ekipa ima dosta problema sa povredama - Marselo Brozović je pod znakom pitanja zbog problema sa butnim mišićem, Joško Gvardiol igrao je polufinale s injekcijama protiv bolova zbog problema sa stopalom, Josip Juranović je propustio posljednji trening, a određenih zdravstvenih poteškoća ima i Borna Sosa.

"Potrebni su nam spremni igrači, nećemo staviti nikoga ko nije potpuno spreman", poručio je Dalić, koji je sa Hrvatskom pre četiri godine stigao do finala, a sada želi još jednu medalju na Mundijalima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()