Santoš otkrio o čemu je razgovarao sa Ronadlom

Kristijano nikada nije želeo da napusti reprezentaciju, ostavite ga na miru, poručio je selektor Portugala

09.12.2022. 14:29
  • Podeli:
cristiano_ronaldo - reuters-1669542315411.webp Foto: Reuters

Selektor Portugala Fernando Santoš se pojavio pred medijima uoči okršaja četvrtfinala sa timom Maroka. Tokom pitanja i odgovora razgovor je sa fudbala i utakmice skernuo na kontroverze oko Kristijana Ronalda.

Poslednjih dana se govorilo da je portugalska zvezda spremna da napusti reprezentaciju, što je Fernando Santoš demantovao: 

"Nikad mi nije rekao da će napustiti nacionalni tim Portugala. Nije mi rekao to. Vidite kakav je njegov stav. Proslavio je golove sa saigračima, zahvalio se navijačima...“, rekao je Fernando Santoš.

Razgovor Fernanda Santoša i Kristijana Ronalda

Trener i selektor su razjasnili svoje stavove o svojim odnosima.  

"Razgovarao sam sa Kristijanom Ronaldom. Razgovarali smo o portugalskom timu. Bilo je to pre meča protiv Švajcarske, hteo sam da mu kažem zašto će biti zamena. Rekao sam mu da neću da počne u osmini finala. Nije bio zadovoljan razgovorom, što je prirodno. Ali to je bio normalan razgovor gde je svako pokazao svoj stav", rekao je naglas selektor Portugala.

Fernando Santoš razume frustraciju koju Kristijano oseća, ali tvrdi da igrač nikada nije pretio da će napustiti reprezentaciju Portugala. 

"Kada je igrač kapiten Portugalije i počne sa klupe, normalno je da se ne raduje. Kada sam mu rekao da neću da igra kao starter, pitao me je da li je to dobra ideja. Naravno da nije bio srećan. Ali uveravam vas da nikada nije želeo da napusti tim. Nikada mi nije rekao da želi da ode. Vreme je da sa ovom temom završimo i prestanemo. Protiv Švajcarske je izašao iz svlačionice, zagrejao se, istrčao da proslavi golove sa saigračima. Zvao je saigrače da im se zahvali na njihov trud. On je izašao i otišao. Ostavimo Kristijana Ronalda na miru".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()