Srbija odlučuje o svojoj sudbini, Portugal nema razloga za brigu

Srbiji je potrebna pobeda za prolaz u osminu finala, ukoliko Brazil pobedi Kamerun

02.12.2022. 09:30
  • Podeli:
Fudbaleri Srbije Tanjug 27.11AP PHOTO ANDRE PENNER -1669541194055.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Adre Penner

Na Svetskom prvenstvu u Kataru, u petak će biti odigrani mečevi 3. kola u grupama G i H. 

U grupi G od 20 sati će igrati Srbija i Švajcarska, odnosno Brazil i Kamerun. Brazil je prvi na tabeli sa šest bodova, Švajcarska je druga sa tri osvojena boda, dok selekcije Kameruna i Srbije imaju po jedan osvojen bod. Reprezentacija Brazila, petostruki svetski prvak, već je obezbedila prolaz. 

Srbiji je potrebna pobeda za prolaz u osminu finala, ukoliko Brazil pobedi Kamerun.

U grupi H od 16 sati će igrati Portugal - Južna Koreja i Gana-Urugvaj

Portugal je prvi na tabeli sa šest osvojenih bodova, Gana je druga sa tri osvojena boda, dok Urugvaj i Južna Koreja imaju po jedan osvojen bod.

Portugal je obezbedio prolaz u osminu finala, dok će se za drugo mesto boriti selekcije Gane, Urugvaja i Južne Koreje. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()