Srbija u punom sastavu, Švajcarska bez dvojice standardnih igrača

FIFA je deljenje pravde na ovom meču poverila argentinskom sudiji Fernandu Rapaljiniju

02.12.2022. 19:06
  • Podeli:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković odlučio je da Vanja Milinković-Savić, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Nikola Milenković, Saša Lukić, Andrija Živković, Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović budu u startnoj postavi na meču trećeg, poslednjeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Za Švajcarsku će igrati Kobel, Rodrigez, Šer, Akandži, Vidmer, Frojler, Džaka, Vargas, Sou, Šaćiri, Embolo.

Promene među Sajdžijama su te da nema prvog golmana Jana Zomera, koji se razboleo, baš kao ni defanzivca Nika Elvedija. Golmanu Kobelu ovo će biti četvrta utakmica u dresu Švajcarske.

Utakmica će početi u 20 sati na stadionu "974" u Dohi.

FIFA je deljenje pravde na ovom meču poverila argentinskom sudiji Fernandu Rapaljiniju. Njemu će pomagati Huan Pablo Belati i Dijego Bonfega, a četvrti sudija biće Kanađanin Kevin Ortega.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()