Trening Srbije pred meč sa Brazilom: Izrazi lica sve govore

Da je Stojković uneo samopouzdanje u ovaj tim može da se vidi na svakom treningu i u slobodnom trenutku koji provode zajedno

24.11.2022. 09:47
  • Podeli:
Trening Srbije-1669278525369.webp Foto: FSS

Fudbaleri Srbije počinju Svetsko prvenstvo u Kataru utakmicom protiv jednog od najvećih favorita za osvajanje titule - selekcijom Brazila. Utakmica se igra u četvrtak od 20 časova, na stadionu Lusail, na kom je Saudijska Arabija pre dva dana iznenadila Argentinu.

Selektor Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab izveli su momke na poslednji trening pred premijeru u Kataru, a izrazi lica igrača govore o tome kako su raspoloženi, kakva atmosfera vlada u srpskom taboru i koliko nema suvišnih pritisaka. 

Na poslednjoj pripremi, pred prvi meč na Mundijalu, bio je i Filip Kostić. Proveo je vreme sa ekipom radno, ali kako je selektor Stojković najavio do poslednjeg trnutka neće biti poznato da li će ga uvrstiti u sastav ili ipak neće rizikovati sa povredom njegovog mišića.

Aleksandar Mitrović je sprema, i bez obzira na neke insinuacije da će propustiti utakmicu sa Brazilom, on je u redovnom trenažnom procesu i oseća se dobro za 90 minuta ozbiljne borbe. 

A da je među Orlovima atmosfera odlična, drugarska i timska govore osmesi na njihovim licima. Radi se vredno, a druži se još požrtvovanije. Kako svi u timu ne propuštaju da istaknu: Ne gledamo i ne brinemo o drugima, okrenuti smo sebi i našoj igri. 

Da je Stojković zaista uneo sigurnost i samopouzdanje u ovaj tim može da se vidi na svakom treningu ili slobodnom trenutku koji ovi momci provode zajedno. 

"Veoma sam srećan i ponosan što smo ovde, što sam našu "malu" Srbiju doveo ovde među 32 najbolje selekcije na svetu. Nego šta kažete četvorica napadača igraju protiv Srbije? Hoće li neko igrati u odbrani? Brazil je sjajan tim i jedan od najboljih na svetu i to je zlatna generacija fudbalera. Ima šansu da pobedi, ali mi se nikoga na svetu ne plašimo - čak ni Brazila", rekao je Dragan Stojković dan pred utakmicu. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()