Kim Kardašijan dolazi da gleda fudbalere Srbije: Evo koliko će morati da iskešira za to zadovoljstvo

Sve za svoju decu

19.03.2024. 16:08
  • Podeli:
profimedia-0820318426 Kim Kardašijan-654a6e90e7158.webp Foto: Profimedia

Britanski mediji javljaju da najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan, planira uživo da gleda meč reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Prelepa Amerikanka je čest posetilac mnogih sportskih događaja, a rešila je da uživo posmatra i EURO koji je na programu od 14. juna i 14. jula.

Poznato je da njeni naslednici obožavaju fudbal, pa je atraktivna crnka želela da im udovlji da gledaju omiljenu im Eglesku. Rešila je da zakupi najbolja mesta za meč sa Srbijom, jer su njeni sinovi Sejnt i Psalm izrazili veliku želju da gledaju taj meč.

Takođe, mediji u Britaniji pišu da je ova multimedijalna ličnost već kupila karte za utakmicu između Španije i Hrvatske u Berlinu 15. juna i da će narednog dana gledati Piksijeve izabranike protiv pulena Gareta Sautgejta.

Naime, prema izvorima popularnog britanskog medija "San" Kim će potrošiti oko 250.000 evra na kontinentaloj smotri i potom će otići u Pariz kako bi gledala Olimpijske igre.

Dakle, celo leto će seksepilna starleta provesti u Evropi i to na tribinama. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()