Klupko se odmotava: Oglasio se Bjelicin kum - Petković mu spomenuo ženu posle napada na košarkaša

On je takođe poznati srpski košarkaš

06.02.2024. 14:36
  • Podeli:
Sava Lešić-640b3ea49daa3.webp Foto: KK Borac Čačak

Bivši fudbaler Nikola Petković osumnjičen je da je napao košarkaša Nemanju Bjelicu u jednoj dečijoj igraonici u Beogradu, a razlog njihovog sukoba sve je intrigantniji za domaću javnost. Petković je u svom prvom oglašavanju u sve upleo i Bjelicinog kuma, košarkaša Savu Lešića.

Naime, Petković je u emotivnoj vezi sa Mirjanom koja se razvodi od košarkaša Nemanje Bjelice, a posle napada se oglasio saopštenjem i izjavio "da Mirjana nije uradila ništa pogrešno i da se par ne razvodi zbog nje, već zbog navodne prevare Nemanje Bjelice i to sa suprugom svog kuma".

"Oni se ne razvode zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića", napisao je Petković u saopštenju u kom je izneo svoju verziju priče.

Tim povodom Sava Lešić, koji je takođe poznati srpski košarkaš, negirao je ove navode.

"Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri, tu nema jedne jedine reči istine", rekao je Lešić za Republiku i dodao:

"Ali stvarno, Bože sačuvaj. Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina."

Kurir je takođe tim povodom kontaktirao Lešića, koji je odmah znao zbog čega je pozvan, ali više nije želeo da daje komentare.

"Znam zašto me zovete, nemam nikakav komentar, rekao sam sve što sam imao", rekao je Lešić.

Podsetimo, napad na Nemanju Bjelicu desio se 3. februara, a snimile su ga sigurnosne kamere u igraonici u tržnom centru u Beogradu, u kom se incident dogodio. Na snimku se vidi košarkaš koji sedi sam za stolom i bivši fudbaler koji mu prilazi i nešto mu govori, pa odlazi od stola i ponovo se vraća, a potom i kako pored šanka drži makaze u ruci i obraća se Bjelici.

"Između ostalog mu je rekao: "Iseliću te u Prigrevicu." Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici 'da će da ga izbode'", rekao je izvor Kurira.

Petković je nakon incidenta uhapšen i u pritvoru je proveo 48 sati. Nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnomk tužilaštvu u Beogradu on je juče pušten da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti i izrečene su mu mere zabrane prilaska i komunikacije sa Nemanjom Bjelicom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()