Ko je Pekovićeva žena: Rodila mu sina, pa dobila luks stan i skupoceni sat - svemu kumovao Duško Šarić

Sada je navodno ostavio osam godina stariju doktorku

08.07.2024. 21:28
  • Podeli:
nikola peković-668c3d98f312a.webp Foto: A. K./ATAImages

Nekadašnji košarkaš Nikola Peković navodno je napustio suprugu Violetu nakon osam godina braka.

Kako se navodi, sportista je ostavio doktorku radiologije zbog nove devojke, te već mesecima unazad nije u Crnoj Gori.

Proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita žena, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina.

O njihovom gala veselju dugo se pričalo. Par se sreo 2015. godine u Pljevljima, gde je ona u to vreme živela, a upoznao ih je Pekovićev blizak prijatelj Duško Šarić.

Osam godina starija od Nikole, doktorka Violeta i bivši košarkaš su svoju ljubav krunisali 18. juna 2016. godine.

Svadba za 400 zvanica upriličena je u jednom hotelu u Bečićima, koji je u vlasništvu Duška Šarića, koga je košarkaš uzeo za kuma. Zvanice su zabavljali Đani, Ana Bekuta, Miroslav Ilić, kao i zvezde „Granda“ Rada Sarić, Dinča i Bane Mojićević.

Nažalost, dva meseca kasnije, mediji su objavili vest da su Nikola i Violeta izgubili bebu.

To je bio bolan trenutak za njih i ostali su u šoku, budući da nisu ni slutili da nešto nije u redu.

U svakom slučaju, već naredne godine Violeta je donela njihovo prvo dete na svetu, kome su roditelji dali ime Fedor. On je supruzi poklonio skupocen sat nakon što mu je podarila naslednika.

"Nikola je prošle nedelje naručio sat marke roleks od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom. Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra", ispričao je izvor blizak bivšem košarkašu tada.

U martu 2018. godine, Nikola i Violeta su krstili svog sina uoči prvog rođendana.

Svog naslednika su krstili u manastiru na Cetinju, a za kuma su odabrali Duška Šarića koji ih je i venčao.

Svečanom činu primanja vere prisustvovali su najuži članovi porodice, dok je gala veselje organizovano za 300 zvanica u elitnom hotelu u Bečićima, piše Blic.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()