ABA liga: Trijumf Crvene zvezde nad Borcem u Čačku

'Crveno-beli' su drugi na tabeli ABA lige sa 20 pobeda i tri poraza uz dva meča manje, dok je Borac u donjem delu tabele sa šest trijumfa i 19 poraza

09.04.2023. 21:58
  • Podeli:
Fakundo Kampaco Zvezda_Borac Mozzart Duško Radišić-64330ed59adf4.webp Foto: Borac Mozzart / Duško Radišić

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Čačku ekipu Borca rezultatom 87:82 (19:17, 23:17, 22:16, 23:32) u meču 25. kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Fakundo Kampaco sa 22 poena, dok su Luka Mitrović i Filip Petrušev ubacili po 14. Kod domaćih, najbolji je bio Hanter Hejl sa 28 poena.

Crvena zvezda je vodila u većem delu utakmice, a gosti su u finišu treće četvrtine imali i 16 poena prednosti (64:48). Međutim, Borac je zaigrao angažovanije u poslednjoj četvrtini, a domaći košarkaši su na 13 sekundi pre kraja prišli na 82:85. Crvena zvezda je u penal završnici uspela da sačuva prednost i da zasluženo dođe do pobede.

"Crveno-beli" su drugi na tabeli ABA lige sa 20 pobeda i tri poraza uz dva meča manje. Borac je u donjem delu tabele sa šest trijumfa i 19 poraza.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu u ponedeljak, 17. aprila na svom terenu dočekati Split, dok će Borac dva dana ranije u Podgorici igrati sa ekipom Budućnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()