Aleksandar Đorđević novi selektor Kine

Dužina ugovora nije saopštena, a kineski mediji navode da će srpski trener godišnje zarađivati milion dolara

16.11.2022. 10:19
  • Podeli:
Saša Đorđević-1667824850973.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaški trener Aleksandar Ðorđević (55) novi je selektor reprezentacije Kine, objavio je menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

Dužina ugovora nije saopštena, a kineski mediji navode da će srpski trener godišnje zarađivati milion dolara.

Ðorđević je prošle sezone osvojio titulu u turskom prvenstvu sa Fenerbahčeom, a potom je napustio klub iz Istanbula. On je pre toga trenirao Virtus, Bajern, Panatinaikos, Beneton, Olimpiju iz Milana, kao i selekciju Srbije.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na OI u Rio de Žaneiru 2016, Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. i Evropskom prvenstvu 2017. u Turskoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()