Amerikanac iz Monaka napreduje: Džejms, na meču sa Partizanom, postao drugi najbolji strelac Evrolige

Ispred njega ostao je samo jedan penzioner

01.02.2024. 10:15
  • Podeli:
Majk Džejms-65bb5a2702a9c.webp Foto: Evroliga

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju od ekipe Monaka sa 85:70 u utakmici 24. kola Evrolige.

Na ovom meču proslavio se Kevin Panter, sa 28 poena i izgubio meč. Međutim, u centar pažnje stigao je igrač francuskog tima Majk Džejms, koji je utakmicu završio sa 19 poena ali je sa tim učinkom Amerikanac uspeo da, na listi najboljih strelaca Evrolige, prestigne Nanda de Koloa i zauzeo drugo mestu. 

Ispred njega ostao je samo Grk, koji više nije aktivan, Vasilis Spanulis. Džejmsa od legendarnog Spanulisa udaljava samo 91 peon.

Partizan je sada na devetom mestu na tabeli sa skorom 12/12, dok je Monako na šestom mestu sa 14 pobeda i 10 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()