Andrej Kostić posle debija: Uplašio sam se

Dobio je junior među zvezdinim seniorima i savete

16.02.2024. 19:58
  • Podeli:
Andrej Kostić-65cfae78b2208.webp Foto: KSS

Crvena zvezda je bila prilično dominantna u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, protiv Čačka 94, pa je trener Janis Sferopulos dao šansu mladim igračima - junior Andrej Kostić je u Nišu debitovao za prvi tim i poverenje opravdao sa sedam poena. 

Posle premijere, u kojoj se odlično snašao, dao je i prvu seniorsku izjavu za medije:

"Osećaj je neverovatan, sve mi ovo mnogo znači. Treninzi pogotovo, već sam neko vreme sa njima. Značilo mi je što su mi davali podršku sve vreme i tokom igre i na treninzima, to je motiv da radim dalje još više", kaže junior Zvezde Andrej Kostić, a prenosi "Telegraf".

Otkrio je Andrej i da se uplašio malo pred ulazak na teren.

"Nestvarno je bilo. Malo sam se uplašio, ali je sve došlo na svoje posle nekog vremena".

Kada je pogodio trojku, navijači su pali u trans, a on kaže da je samo bio srećan, iako je istakao da mu je ta trojka mnogo draža nego kasnija blokada.

Zanimljivo je i to da je Kostić baš u "Čairu" letos postao prvak Evrope.

"Samo motiv da radim dalje još jače i da budem spreman na još prilika i to je to".

Dobio je priliku pred Kup da se priključi starijim saigračima.

"Nestvarno, sve je kao san. Pomogli su mi mnogo, svi su mnogo stariji i iskusniji, meni je osećaj prelep".

Na kraju je otkrio i koji je savet dobio

"Budi miran, šutiraj, budi lagan, nemoj da se plašiš".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()