Andrej Vatutin: KK Igokea je mlađi brat CSKA

Zadovoljstvo je biti na turniru koji je okupio brojne košarkaške velikane, kaže predsednik ruskog kluba

10.09.2023. 13:12
  • Podeli:
igokea_zahvalnice_una-64fd9481cf58c.webp Foto: Una

KK Igokea slavi pola veka postojanja, a za 50. rođendan je organizovala Međunarodni turnir na koji su poziv prihvatili poznati evropski klubovi, ali i poznata i dokazana imena iz sveta košarke. 

Generalni menadžer KK Igokea Igor Dodik je, na košarkaškoj manifestaciji, uručio zahvalnice Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske i nekadašnjem igraču kluba, Ostoji Mijailoviću, prvom čoveku JSD i KK Partizan i Andreju Vatutinu, predsedniku moskovskog CSKA, piše ATVBL.

Ni Andrej Vatutin nije stigao praznih ruku, pa je na zahvalnicu uzvratio poklonima za čelne ljude Igokee, pa se biranim rečima obratio prisutnima.

"Svi znate da CSKA ove godine slavi 100 godina postojanja, a Igokea ovih dana proslavlja 50. rođendan tako da možemo reći da je KK Igokea naš mlađi brat. Veliko mi je zadovoljstvo što smo stigli u Republiku Srpsku i što CSKA učestvuje na turniru koji je okupio brojne košarkaške velikane na jednom mestu" rekao je Vatutin tokom govora na svečanoj akademiji KK Igokea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()