Ataman: Ako preuzmem Panatinaikos postaću novi Željko Obradović

Ataman (57) je preuzeo Efes 2017. godine, a sa klubom iz Istanbula osvojio je dve titule u Evroligi.

19.04.2023. 13:36
  • Podeli:
Ergin Ataman.jpg Foto: Profimedia

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman priznao je da bi mogao na kraju sezone preuzme ekipu Panatinaikosa, prenose grčki mediji.

Ataman (57) je preuzeo Efes 2017. godine, a sa klubom iz Istanbula osvojio je dve titule u Evroligi. Efes ove sezone nije uspeo da izbori plej-of Evrolige, a Ataman je najavio da bi mogao da napusti ovaj klub na kraju sezone.

"Istina je da pregovaram sa Panatinaikosom, imam dobar osećaj. Sve je bilo pozitivno i kad napustim Efes, Panatinaikos će biti moj prvi izbor. Atmosfera u 'OAKA' areni mi odgovara", rekao je Ataman za grčki sajt Livesport.

On se uporedio sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem, koji je sa Panatinaikosom osvojio pet titula u Evroligi.

"Ako dođem u Grčku postaću novi Željko Obradović", poručio je Ataman.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()