Ataman: Krenuli smo, pa smo izgubili energiju

Nije bilo lako ekipi u ovoj atmosferi, ali moramo da naučimo da igramo u ovakvim uslovima, rekao je trener Panatinaikosa

01.12.2023. 08:13
  • Podeli:
Ergin Ataman-64980d173b5ce.webp Foto: Profimedia

Partizan presekao Panatanaikosov pobednički put. Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da je njegov tim odigrao perfektno 38 minuta u 11. kolu Evrolige protiv Partizana, ali je dodao da je ekipa iz Atine ostala bez energije u produžetku.

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu posle produžetka ekipu Panatinaikosa 92:87 u meču 11. kola Evrolige.

"Igrali smo perfektno 38 minuta u ovakvoj atmosferi. Mislim da smo zaslužili da pobedimo, a onda smo u poslednja dva minuta stali, nismo igrali dobru odbranu. Kevin Panter je počeo sve da pogađa, a u produžetku smo ostali bez energije i na kraju izgubili", rekao je Ataman.

Panatinaikos je poražen posle serije od četiri pobede u Evroligi. 

"Nije bilo lako ekipi u ovoj atmosferi, ali moramo da naučimo da igramo u ovakvim uslovima. Izgubili smo treću utakmicu u produžetku ove sezone i na tome ćemo morati da radimo, da ne ostajemo bez energije u ključnim trenucima. Nedostajali su nam mnogo povređeni Papapetru i Ernangomez", dodao je Ataman.

Turski trener je rekao da ovaj tim ima kvalitet za Fajnal for i da neće biti kupovine novih igrača.

"Popunjeni smo na svim pozicijama ove sezone i sigurno nećemo dovoditi pojačanja, ali sledeće sezone ćemo se sigurno biti još jači. Ambicije su i sa ovom ekipom najveće i mislim da možemo na F4 Evrolige", zaključio je Ataman.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()