Ataman ljut i kritikuje: Vildoza, sa ovakvom igrom, ne može da se žali što ne igra Evroligu

Tragična utakmica, tragično izdanje, bez zadrške je govorio trener Panatinaikosa

09.04.2024. 11:35
  • Podeli:
ergin ataman Dusan MilenkovicATAImages-65fc14017e4ca.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su na gostovanju Kolosos 79:74, a tokom meča tim iz Atine se mučio i jedva je prelomio rezultat u svoju korist.

Posle utakmice, trener Ergin Ataman nije bio zadovoljan, a posebno je bio besan na Luku Vildozu.

"Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i da se žali što ne igra u Evroligi" rekao je Ataman, pa nastavio:

"Mitoglouov učinak je isto pao. Budimo spremni, svi misle da je sve gotovo. U četvrtak igramo važnu utakmicu protiv Albe. Ako ovako budemo igrali izgubićemo celu sezonu u poslednjoj utakmici u Evroligi. Kritikujem svoje igrače zbog toga".

Panatinaikos je u prvenstvu Grčke na drugom mestu, a u Evroligi poslednje kolo regularnog dela prvenstva čeka iza Real Madrida.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()