Ataman siguran: "Osvojićemo Evroligu i domaće prvenstvo"

Ponovo je turski stručnjak bio kivan na sudije

30.09.2024. 16:10
  • Podeli:
Ergin Ataman-64980d173b5ce.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa nisu uspeli da osvoje prvi trofej u sezoni nakon što su poraženi od Olimpijakosa u finalu grčkog Superkupa.

Ipak, to nije zabrinulo, Ergina Atamana, koji je posle utakmice na Rodosu, u svom prepoznatljivom maniru, istakao da je uveren kako će njegov tim odbraniti titule u Evroligi i domaćem prvenstvu.

"Utakmica je bila intezivna, ali kvalitet nije bio dobar. Nismo igrali dobru košarku. Ipak, borili smo se za pobedu, izgubili jednim košem razlike. Nisu priznali poene Lesora, a meni su dali tehničku. To je previše za ovakvu utakmicu. Sve u svemu, Olimpijakos je igrao bolje od nas, pogotovo na poziciji krilnog centra", zaključio je Ataman.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()