Atlanta ne može da nađe ritam: Bogdanović i starter i dvocifren, ali bez pobede

Karl-Entoni Tauns postigao 62 poena, a nije najefikasniji u ovom kolu NBA lige

23.01.2024. 11:38
  • Podeli:
Bogdan Bogdanovic-65af8579ad29f.webp Foto: AP Photo/Randall Benton/Tanjug

Košarkaši Sakramenta pobedili su na svom terenu Atlantu rezultatom 122:107 u meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Harison Barns sa 32 poena, dok je Domantas Sabonis postigao 14 poena i imao je 21 skok i šest asistencija.

Kod gostiju, najbolji je bio Dedžonte Marej sa 35 poena i 10 uhvaćenih lopti. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je starter u ekipi Atlante, a na terenu je proveo skoro 34 minuta. On je postigao 18 poena i imao je dva skoka i četiri asistencije.

Košarkaši Šarlota nadigrali su u gostima ekipu Minesote rezultatom 128:125. 

U pobedničkom timu briljirali su Majls Bridžis sa 28 poena i Brendon Miler, koji je ubacio 27. U ekipi Minesote najefikasniji je bio Karl-Entoni Tauns sa 62 poena i osam skokova. 

Zanimljivo je da Tauns nije najefikasniji u ovom kolu NBA lige. Košarkaš Filadelfije Džoel Embid je u pobedi svog tima nad San Antonijem učesvovao sa 70 ubačenih poena.

U ostalim utakmicama NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: Detroit - Milvoki 113:122, Orlando - Klivlend 99:126, Toronto - Memfis 100:108, Dalas - Boston 110:119 i Finiks - Čikago 115:113.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()